Lofter

Der er guld på loftet. Eller i hvert fald det der ligner, hvis du har dårlig eller ingen isolering på loftet. Da varmen altid søger opad, vil et velisoleret loft og tag nemlig gøre underværker for dit varmeforbrug, din energiregning og CO2-udslip. Derfor bør du få et tilbud fra papiruld-danmark.dk kompetente isolatører, og spare penge og CO2 hurtigst muligt - det kalder vi grøn fornuft.

Loft og tag er uden tvivl det sted i huset, hvor det bedst kan betale sig at isolere eller efterisolere. Da varme søger opad, sker der et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Tagkonstruktionen bestemmer, hvor nemt det er at efterisolere. Et loft med fri adgang er eksempelvis ret nemt at efterisolere, og er åbenlyst fornuftigt at give sig i kast med, da der er indlysende fordele ved loftisolering.

Sidder loftisoleringen derimod under tagfladerne i et udnyttet tagrum, eller har dit hus loft til kip, vil det være et noget større job at efterisolere taget, og det vil i langt de fleste tilfælde kun være aktuelt i forbindelse med en større ombygning, eller hvis I udskifter eller renoverer taget.

Inden du går i gang med at efterisolere, bør du kontakte dit forsikringsselskab, og informere dem om dine planer. Efterisolering påvirker nemlig fugtforholdene i huset, og vil derfor have betydning for din husforsikrings eventuelle dækning af råd og svamp. Også ved mindre ændringer ved loftisolering.

Få et gratis tilbud på din isolering eller efterisolering

Du kan med fordel lægge din opgave med isolering og efterisolering af tag eller lofte ind på papiruld-jylland.dk
Så får du et tilbud fra kompetente isolatører, som for sikkerhedens skyld er dækket af deres organisations garantidækning eller tilknyttet deres autoriserede kontrolinstans - det kalder vi sund og grøn fornuft.

hulmur-1
FØR ISOLERING

hulmur-2
EFTER ISOLERING