Clima Cooler

Gør noget ved dit tag. Gør noget ved miljøet.

Den amerikanske energiminister og nobelprismodtager Steven Chu har udtalt, at en forbedring af bygningers solrefleksion vil være et stort skridt i kampen mod global opvarmning.

Ved brugen af ClimateCooler™ på et gennemsnitligt europæisk tag vil varmeoptagelsen på tagoverfladen kunne reduceres fra 60 C til 40 C på en varm dag. Indetemperaturen på loftnære rum reduceres med op til 10-15 C hvilket giver en væsentlig forbedring af indeklimaet.

Hertil kommer en besparelse på elektricitet til evt. nedkøling/ventilation af boligen på op til 5000 kwh – svarende til 2,7 ton CO2. CO2 besparelsen ved at behandle taget med ClimateCooler™ svarer således i europæsisk gennemsnit til at køre 20.000 km
mindre i bil.

Vælger du ClimateCooler™, vælger du samtidigt at støtte
WWF Verdensnaturfondens arbejde for et bedre klima. Ved køb af ClimateCooler™ støtter Iso Paint Nordic med 2% af købssummen.

ClimateCooler er ikke kun et våben i kampen mod global opvarmning. ClimateCooler sikrer også længere levetid for taget og væsentligt bedre "energi-økonomi" hvilket reducrer din udgift til nedkøling af bygningen men også et bedre inde klima, ved lavere temperatur.

ClimateCooler™ bygger på kvalitetskravene fra den allerede kendte tagmalings-succes Isonit. Det nye er, at ClimateCooler™ indeholder specialpigmenter, som gør tagoverfladen i stand til at reflektere solens stråler med forøget effekt på op til 70%. Desuden har ClimateCooler™ en selvrensende effekt, så den forbliver optimal.

ClimateCooler™ påføres en ren og tør overflade.
Produktet har god sammenflydnings- og dækkeevne, er UV-stabiliseret, selvrensende, vandafvisende, åndbar og har varme- og solreflekterende pigmenter.

ClimateCooler™ har videnskabeligt dokumenteret effekt.
Dermed kan ClimateCooler™ medvirke til et bedre klima. Samtidig kan du opnå en økonomisk besparelse, fordi tagoverfladen holder længere, når den ikke udsættes for kraftig varmepåvirkning, og udgifter til nedkølingen af bygningen kan reduceres betydeligt.